In my face!

Hejsan!
Orka aldrig skriva igår efter jag kom hem så var jag så duktig att jag träna zumba men vart helt slut sen så somna.
Idag har det inte hänt så mycket hade arbetssak först och sen ansvarsfull alkoholhantering sen svint i typ 30min. Sen åkte jag hem till Ida.
Orkar inte skriva just nu....
In my face just nu! haha


Säger god natt nu

God natt på er!
Imorn blir det en terori dag i skolan tjhoho -_- har först idrott kommer antagligen bara prata sen svenska, matte och samhällskunskap skulle jag tro det var? Har inte fått något schema än suck, men skulle tro att det jag får ett imorn eller ja hoppas. Sen blir det att åka in te stan och köpa lite leksaker till min hamster Pepper som jag fick igår, hon är lite under syselsatt har jag märkt.
Nu blir det väll att lägga sig och se lite på tv tills man somnar är sjukt trött så tjao

Om mig -Stina

Hej!
Tänkte ta en liten presentation om mig Stina. (Ida kommer antagligen göra en när hennes internet funkar igen skulle jag tro) Jag är en tjej som är 16år. Jag går hotell- och restaurang pogramet med inriktning restaurang andra året. På fritiden håller jag på med hästar och är medryttare till en gammal travare. Annars är jag med vänner, fotar en del försöker hinna med skolan och så. Men även mycket bakning då jag älskar att baka. Ni kommer följa mycket hur jag försöker anpassa mig efter att fått en diagnos av förvärvd hjärnskadda, som jag fick efter en ridolycka. Ja, mer lär ni väl veta om mig om ni läser dena blogg.
En bild på mig


Old bild på mig och min medryttarhäst Flamman (från i vintras)

Det var väl allt nu skulle jag tro.

I skolan

Hej
Sitter just nu i skolan och har lunchrast. Min fÖrsta lektion var kinesiska, fÖrsta kinesiska lektion fÖr mig och jag tror det kommer bli anwsome! Sen hade jag samhÄllkunskap vi satt bara och prata. Nu Är det bara engelska kvar sen Äre mÖte med skolledningen (sjukt nervÖs) men nu bÖrjar jag om nÅn min skriver nÄr jag kommer hem frÅn stallet

skola-idrott,teori

Hejsan!:) Jag sitter i skolan har idrott "teori orientering" as tråkigt...idag slutar jag egentligen halv 3 men jag ska in t stan så jag ska ta bussen härifrån odensbacken klockan 1305,gött asså! Men nu kanske jag borde lyssna lite mer Ses <3

fel på mitt internet...

Fan ska ta och skaffa mobilt Internet! Jag blir galen.KUL! Nu funkar inte Internet skiter har hemma och allt bara dampar när jag ska skriva på telefonen! Fuck everything right now! Aaah förlåt var tvungen att skriva av MIG <3 skrivet av Ida

Sista dagen.

Hejsan!
Idag är sista dagen som "barnvakt" här i kumla.Dock var de bara en av ungarna som vi hade,Leo som är 9 år.Molly som är 3 år har vart hos sin pappa i danmark(?) Vi ska när som helst börja städa här.så att det är TOPP FINT när deras mamma kommer hem-ZUPRICE!när jag kommer hem så ska jag skicka öb´ver headern till Stina så hon kan sätta in den.Och så ska jag skriva ett inlägg OM MIG Ida.dock vet jag inte när Stina ska göra det,Kanske när hon kommer hem också? ingen aning ahha :P Nu ska vi förtsätta städa oh det.




Bild på mig,Ida
från i sommras


Ny blogg!

Hej och välkomen till Tics!

Vi är två stycken på den här bloggen. Det är Ida som är 15år och Stina som är 16. Här kommer ni läsa om våra liv med hjälp av foton och text. Bättre presentation av oss två skriver vi var försig inom en snar framtid.

Hoppas ni kommer gillat.





RSS 2.0