Äntligen fredag

God morgon pÅ er!
Idag Är det Äntligen fredag. BÖrjar dagen med att strÄssa pÅ morgon som vanligt, sen nu sitter och vÄntar pÅ svenska lÄraren. Tror vi ska bÖrja skriva pÅ vÅran sprksociologi idag kul! eller inte. Sen blir det matte med fÖrlÄngd lektion. Efter lunchen Äre alkoholhantering sen Är de slut fÖr idag = jag drar till sjukhuset.
Men nu bÖrjar jag snart sÅ.
En fin liten bild pÅ min Älskade Pepper :*

God natt

Nu blir de att sova fÖr min del. Ligger i sÄngen just nu och ser pÅ tv men orkar knappt ha Ögonen Öppna sÅ lika bra att ta och sova, sÅ god natt pÅ er.
Bjuder pÅ en bild pÅ mig, tror jag tog den innan mÖtet med lÄrna och allt.

Haha fail

Just som jag postat fÖrra inlÄgget testa jag att gÖra pÅ ett annat sett och det funka sÅ hÄr kommer en bild pÅ vad jag gjorde idga :)
Kotlettrad med periljepotatis, champinojonsÅs, morÖtter i olika fÄrger
och brokoli.

Det var rÄtten jag gjorde idag  min lÄrare var snÄll och gav mig bara en rÄtt eftersom jag knappt kunde gÅ. Tror iaf det var dÄrfÖr eller att det var ganska mÅnga steg pÅ den hÄr rÄtt jag vet inte.

Tur får man ha ibland t.o.m jag

SitterpÅ bussen just nu, tack vare att  vi sluta en kvart tidigare idag kan jag komma hem typ tvÅ timmar tidigare bara fÖr att mamma slutar jobba Åh jag kan Åka med henne hem. Kallar det fÖr lite tur haha.
NÄr jag kommer hem hoppas jag att jag orkar ta mig tid Åh starta datorn sÅ kan jag lÄgga in bilder pÅ vad jag och nÅgra andra gjorde idag i kÖket. Men de krÄver ganska mycke ork frÅn min sida haha. Tycker de e synd att blogg inte har en app till mobilen sÅ man kan lÄgga in bilder genom mobilen utan att behÖva MSSa. FÖr genom internet som jag skriver genom nu sÅ kan man inte komma Åt sina biilder pÅ mobilen bara gammla bilder som vi har hÄr pÅ bloggen och de Är vÄl lite trÅkigt att se samma bilder igen?
NÄ men ska inte lova nÅge men hoppas pÅ att jag orkar gÅ in sen om jag inte somnar de fÖrsta jag gÖr.

köpa fina fötter?

Tjenare!
Har tagit en liten paus nu ingen varmrÄtt ska fram Än som jag stÅr fÖr idag. Mina fÖtter gÖr inte lite ont sÅ om nÅn vill ha dom sÅ Är dom vÄldigt billiga. Dock Är den ena stuckad och den andra Överbelstad dÄrfÖr dom Är billiga haha.
Sorry om varje ÅÖÄ blir stora men skriver frÅn mobilen och den har typ damp?
NÄ nu ska jag gÅ in igen och se om dom behÖver hjÄlp med nÅge, eller inte fÖr nu kom fler ut haha ;P

startar upp den igen!

Morn pÅ er!
Nu har allt lÖst sig Åh allt Är bra.
Är sjukt trÖtt idag, Åh ska vara en hel dag i kÖket, med en lÄtt stuckad fot, nÄstan fulbokad restaurang, kommer inte vara lite dÖd ikvÄll.
Nu ska jag byta om sen blir upp Åh ha klassrÅd och sen gÅ  igenom menyn hoppas jag fÅr desert sÅ kan jag ta de lugnt med tanke pÅ att jag knappt kan gÅ suck-__-

lite tidsfördriv bara.

Namn? Ida Sellberg
född? 1996-04-02 på örebro BB
längd? 167
skostorlek? 40-41
piercingar? öronen om de räknas fast jag använder inte örhängen..värsta synd
tatueringar? ingen men ska göra 2-3 när jag blir 18
bor? en liten byhåla som kallas Hampetorp
drömyrke? funderar på väktare
favoritmat? hmm Extremt olika men tacos om jag måste säga en.
favoritfilm? alla med Johnny Depp *nästan*
läser just nu? läste ut boken killar kompisar och kosmiska kyssar går.
tittar mest på? ojj hahah Datan?
lyssnar på? Allt och inget
det dyraste jag köpt? ingenaning faktiskt. men skulle tro att det är min kamera:) 
senaste fyndet? Ett par rosa svarta skor.
värsta plagget? Breda jeans,ut svängda jeans och alla jobbiga vinterkläder
favoritaccessoar? hårspänne? nej men ett armband kanske:)
motionerar du? haha Ne inte speciellt.
vilket shampoo /balsam använder du? just nu VO5 
vilken parfym använder du? vet inte vad den heter.

Där har ni lite om mig:)


På is

Den här bloggen kommer ligga på is nu!
Tyvärr har det blivit en del problem så bloggen kommer ligga på is nu ett tag vet inte hur länge.
Trodde dock att det aldrig skulle hände det som hände, och jag vet egentligen inte vad som hände vill få det att inte ha hänt... men den här gången tänker jag inte försöka ändra på det. För jag har inte gjort något fel vad jag vet. Har försökt få veta varför det hände som det hände men den personen det handlar om vill inte svara. Så nu får den ta kontakt med mig ist. Jag hoppas att den kommer göra det för jag saknar den personen och vill vara med vän med den men är rädd att det inte kommer hända så länge den inte tar kontakt med mig så jag får veta vad som hände.
För det som jag fick veta sårade mig verkligen och jag vet inte äns vad den mena med det? Jag har alltid funits för den personen och har alltid viljat dens bästa. Det ända jag vill att allt ska bli normalt igen jag saknar den person och vart jag en kollar så ser jag bara massa minen och allt vi skulle göra, alla våra galna planer och allt vi har gått igenom tsm. Jag fanns alltid där för dig och jag tror det var det samma gällande den personen. Har försökt glömma det här men en barndomsvän som den här personen det går inte och glömma det går bara att sakna.
Du var som ett syskon till mig och det går nog inte att ändra syskon bråkar också men dom blir sams och älskar varandra ändå eller?
Tills det har löst sig så kommer inte jag skriva något här skulle jag tro för det känns på något vänster fel.

Tillfälligt.

Hejsan,det är så att det har hänt en del just nu senase dagarna så..jag tar en Paus.känner att jag inte klarar/orkar/vill inte blogga just nu.
Höres!


Förbannad!

FAN! seriöst jag orkar inte!Jag har pissont.jag visste inte ens att man ska göra så! seriöst det var första gången jag var med om det! tårarna kommer,dom rinner och jag önskar att du inte hade förändrats.
Jag kunde lika gärna dött,just nu känns det som om det vore bättre.då hade jag sluppit att tjatatjatatjata! om något som är viktigt som du inte ens verkar bry dig om bara för att du får den där jävla fucking hjälpen!jag får inte hjälp?! jag vet inte vad det är som är skillnad.Orkar jag ens längre.Varför ska jag vara så feg och inte våga säga ifrån?inte säga stop!?

"börja om livet?JA TACK!"

snart kan vi iallafall sluta låtsas,för jag klarar mig utan dig.
även om det inte alltid känns så.
men det kanske är bäst?

jag har en stor klump i magen och halsen.ångar att jag lärde känna dig.att vi kom varandra så jävla fucking nära varandra! 


Ny duschad,Ansitsmast

Hej!
Nu är jag ny duschad och har en ansikts mask,men det är ingen idé att jag lägger upp bild för den e typ genomskinlig ;-) så jag kastar in en nnan bild och de jag vill säga med detta inlägg är att jag inte kommer blogga något mer för idag.utan jag får blogga imorn bitti om jag hinner eller om det finns WIFI på praon så kan jag blogga där annars när jag komer hem!:)

Gammal bild

Citat från one of the ones med amy diamond.

Some say,
choose your ground
Dont go down the
wrong way.
Life ain´t easy
But I dont wanna be afraid
If I Bend
If I break
I will learn from mistakes
When there´s a cloud up in the sky
Go loocking for the silver lining.

True colors

Är det mig det är fel på eller? börjar gråta när jag hör den här låten,för den är så sjukt vacker♥

Pepper får ny bur!

Hejsan!
Nu har jag fixat i ordning peppers nya bur. Hon vart inte lite nyficken på vad det var hon hamna i.
Hon ville inte vara så stil så det vart inte så många bra bilder,
den här är en av dom bästa och då är dock gallret ivägen.
På väg ut ur gammla buren!

Hum galler det fanns ju bara till tak förut?
Nu bilr det för mig att se på några avsnitt Pretty little liars

Börjar på kola och slutar på kakor

hejsan,nu har jag bakat Kolakakor, dom vart asgoda även fast det är jag som har bakat dom;)
här kommer några bilder på dom..inga direkt bra bilder men skitsamma:)







Bakar:)

Hej! jag har verkligen inte gjort mycket idag.Det var nu typ jag gick upp f at jag vart sugen på att baka:) så nu gör jag det,Vad det är får niveta sen när det kommer bilder;)
Idag mår jag bättre vist jag är snuvig men inte alls som det var i går så jag hoppas jag kan gå till praon imorn:) Just fan,det är imorn min prao börjar ja..känns inte alls som söndag idag tycker jag inte,tycker ni?

Se´ya

Det här får duga just nu

Så där ja!
Det får se ut så tills jag orkar fixa resten det är lite mer koder och sånt där som ska sättas in/ändras men det tar jag senare idag eller nån annan dag när jag har tid och ork.
Nu ska jag ner och äta något tror jag.

God morgon på er!

God på morgon!
Vaknade kl 7 idag?! Vet inte varför men tror att det var för att solen sken in i mitt rum och då träffar det mitt ansikte. Har sutit nu i tre timmar med att försöka fixa iordning desginen, men det går ingen bra har totalt glömt allt hur man gör tydligen så måste lära om mig med allt därför det tar sån tid.
Idag blir det att försöka fixa klart här på bloggen så vi får dit allt nån gång. Men ska även blir klar med att fixa allt med mina kläder, och det är ju inte bara det måste begrava Ginzy och göra i ordning den buren så Pepper kan ha den ist för just nu är hon helt understimulerad (stavning?). Så jag har en del jag ska hinna med.
Här kommer en liten smyg tit på hur det kommer bli troligen är långt ifrån klar!
Bakgrunden Headern

Det var allt just nu tror jag

Filmtips Spider-Man

Jag har aldrig varit ett fan av Spider-Man,kan de bero på min spindelfobi?jag skulle tro de,men iallafall just nu så ligger jag här i soffan och tittar på spiderman på tv4plus(brukar dom visa filmer?) och jag älskar den Dock är den ju inte slut än,drygt en timma kvar.Men tycker att ni ska kolla på den någon gång:D
De var allt för mig just nu..Bloggar og mer i morgon bitti eller om det dröjjer innan jag somnar så kanske ett inlägg till?:)


gokväll alla fina ♥


Barn Med Sjätte Sinne

hejsan!
Sitter/ligger i soffan in bäddad i mitt täcke med datorn i knät och kollar på "Barn med sjätte sinne".Det är ett pogram som faktiskt lär mig att hantera mig själv på ett sätt många här inte kan förstå.Många tror nog att ALLT med medier är påhitt,att Andar och spöken inte finns.Jag säger inte att det är fel att tro så,för alla har en egen åsikt.Men jag personligen tror på det pga att jag har haft kontakt med sådanna saker men mer om det en annan gång.
Jag är fortfarande sjuk,de har jag vart sedan i torsdags och varje dag har jag vaknat innan 9.00.Fast Idag vakade jag halv 11. Så extremt skönt och de betyder ju att jag är påväg åt rätt håll.på väg tillbaka till min vardag.
jag känner mig mycket piggare idag än igår och i torsdag.fast ändå inte,jag har världens J*ÄVLA mensvärk! som gör att jag blir liggande i soffan fast jag önskar att jag hade kunnat städa mitt rum idag eftersom jag kände mig mycket piggare,men icke sa nicke.Får hoppas på att jag kan göra det imorgon:)


Tyvärr

Hejsan!
Tyvärr orkar inte jag fixa mer just nu med koder och sånt... Förhoppningvist orkar jag klart imorn.

Design på väg

Hejsan!
Sitter just nu och får massa bilder från ida. Sen ska jag ta oh göra iordning en desgin som vi ska här på bloggen. Hoppas bara på att den blir lyckad haha.

Om mig-Ida

Hej,Det här är Ida.Jag är 15 år och går på Odenskolan i ett litet samhälle vid namn Odensbacken.jag bor med min mamma och pappa,Mina familjs två hundar Jacki och Liston Och Min hund Loosy.jag har även syskon.En bror som har flyttat granne med oss.och en syster som är där uppe i de fria.Jag kommer nog skriva ibland om henne,typ som små funderingar eller brev till henne.
Jag älskar min mamma och min hund mest av allt på denna jord.Dom är min livskraft. 
jag vill hösten 2012 gå barn och fritid på kanske JN gymnasiet,då jag funderar/vill bli väktare men vill inte gå sam..jag tycker om att vara med vänner och fotografera och umgås med nära och kära.
jag tycker inte om spindlar(min värsta fobi) det är mycket som jag ite tycker om men jag tror nog att det är de som är de enda att nämna xD
Resten får ni veta här i bloggen.




hejdå ett tag söta ni!♥

Hundar


Varför kallar man hundar ren och blandraser? Alla är ju igentligen blandisar,Eftersom att alla från början härstammar från vargen,så är ju alla igentligen blandisar?eller? Vad tycker/tror ni?

Sjuk "/

Hejsan,nu är snuviga jag här igen.förkyld,feber,snuvar,hostar, you name it! Åh det är ju så kul,eller inte? nästan 20 grader ute och så fort jag tex ska öppna eller stänga altandörren för min bror kommer,så håller jag på att frysa ihjäl!Illa?Svar:JA
Så jag har varit hemma igår och idag från skolan.Och nu är det helg som jag bara ska vila upp mig på och KNARKA panodil eftersom jag har prao nu på måndag och jag ska vara på MAX,den vid Behrn Arena..För jag vill ju lixom inte vara sjuk första dagen på Praon även om jag inte ser fram imot det,men vad finns det att göra om jag nu inte blivit bättre då.

BTW Mitt Internet funkar igen!:DD

Bild från flyget till Rom haha Nej jag var inte missnöjd

RSS 2.0